Terug naar overzicht

Schip verkopen?

 

Wilt u een ander schip kopen? Stopt u met varen, of heeft u een andere reden om uw schip te koop aan te bieden? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Gensta Trading & Shipping B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van schepen naar Oost-Europa. Uit Roemenië, Servië, Oekraïne, Bulgarije, Slowakije, Hongarije, Tsjechië en Polen (zie verkochte schepen) komen dagelijks aanvragen binnen voor allerlei binnenvaartschepen.

 

Naast onze verkoopactiviteiten in het buitenland, zijn wij ook actief op de Nederlandse markt. Dit betekend dat uw schip altijd interessant is voor welk afzetgebied dan ook.

 

Op deze pagina kunt u uw schip toevoegen aan onze database. Indien u onderstaande gegevens heeft ingevuld worden deze gegevens overgenomen en geplaatst op de website www.gtsschepen.nl (Nederlands). Vervolgens worden uw gegevens vertaald naar het Engels en Roemeens en geplaatst op www.gtsships.com (Engels) en www.naveolandeze.ro (Roemeens)!

 

Na het verzenden van de lijst neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op voor eventuele vragen en een definitieve bevestiging van plaatsing.

 

Klik hier voor een voorbeeld van een standaardprocedure

Klik hier voor meer informatie over GTS

 

 

Onlangs toegevoegd Soraya Tyda Kyra Hollare