Schip verkopen

GTS Schepen

Gensta Trading & Shipping BV, ofwel GTS schepen, is een in Alblasserdam gevestigde scheepsmakelaar die zich richt op het bemiddelen bij de aan- en verkoop van alle typen binnenvaartschepen.

GTS schepen is in 2007 opgericht. Door onze jarenlange ervaring in de binnenvaart en makelaardij weten wij waar we over praten en kunnen we u optimaal van dienst zijn bij de aankoop en verkoop van uw schip. Wij hebben inmiddels al bemiddeld bij de verkoop van honderden binnenvaartschepen. Niet alleen in Nederland maar ook naar Roemenië, Servië, Bulgarije, Kroatië, Duitsland, Polen, België, Frankrijk, Oekraïne en andere Europese en zelfs Afrikaanse landen.

Het team van Gensta Trading & Shipping BV bestaat uit drie ervaren scheepsmakelaars. De website www.gtsschepen.nl wordt binnen en buiten Europa veelvuldig bezocht.  Op de website wordt een uitgebreide fotoreportage en een zo volledig mogelijke opgave van gegevens weergegeven. Onze potentiële kopers hebben zo vooraf al een goed beeld van de te koop aangeboden schepen.

 

Start met toevoegen schip…of bel ons, dan helpen we u!

 

Onze werkwijze

1. Uw schip te koop aanbieden kunt u doen door de aanwijzingen op te volgen op onze website. U kunt hier uw persoonlijke gegevens en uw scheepsgegevens invullen en u kunt hier uw foto’s bijvoegen. U kunt ons ook mailen of bellen om een afspraak met ons te maken. Dan komen wij naar u toe en nemen al uw gegevens met u door. Vervolgens maken wij dan een fotoreportage van uw schip. Vóór dat wij overgaan om uw schip in ons bestand op te nemen en uw schip op onze website te plaatsen vragen wij van u onze privacyverklaring te ondertekenen. Tevens vragen wij uw handtekening voor het afgesproken courtagebedrag.
2. GTS vangt aan met het zoeken naar potentiële koper(s) en het aanbieden van het schip aan potentiële koper(s).
3. Wij informeren u wanneer potentiële koper(s) zich bij GTS aanmelden. Wij leveren indien gewenst al de benodigde gegevens van uw schip aan de potentiële koper(s) .
4. Indien nodig werkt GTS samen nauw samen met andere betrouwbare collega makelaars.
5. Bij serieuze interesse van het schip plannen wij een bezichtiging afspraak. Deze bezichtiging wordt door GTS begeleid.
6. Bij verkoop van uw schip stelt GTS een koopovereenkomst op. Voorafgaand hieraan bemiddeld GTS met de koper en verkoper over de items en voorbehouden die in de koopovereenkomst opgenomen worden.
7. GTS begeleid het verdere verkoopproces zoals bijvoorbeeld de motorkeuring en de cascokeuring.
8. Als aan al de voorwaarden gesteld in de koopovereenkomst is voldaan en er geen voorbehouden meer zijn zal het dossier passeren bij de notaris.
9. Als laatste onderdeel van ons aandeel in het verkoopproces zal GTS de nieuwe eigenaar ondersteunen met het op naam zetten van de scheepsdocumenten

Na het aanmelden neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op voor eventuele vragen en een definitieve bevestiging van plaatsing.

Start met toevoegen schip…of bel ons, dan helpen we u!